Tag med Ældre Sagen på en spændende bustur til Lille Vildmose

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Den 25. september drager Ældre Sagen Kjellerup på en spændende bustur til Lille Vildmose - og du kan komme med. 

Selvom navnet antyder det, så er Lille Vildmose faktisk ikke særlig lille. Lille Vildmose er et stort naturområde, der er placeret nordøstlige Himmerland. Naturområdet er på hele 7.600 hektar, hvorfor det også er Danmarks største fredning, og er en ægte dansk vildmark, hvor man både kan opleve storslået og uberørt natur samt et helt unikt dyreliv. Der kan blandt andet opleves ørne, traner, krondyr, vildsvin og et varieret fugle- og planteliv. 

Busturen er altså en tur for dig, der elsker at komme ud og opleve den smukke, danske natur. Alle er velkomne til at deltage, uanset alder. 

Turen er den 25. september, og starter ved SØRENS REJSER, der ligger på Parallelvej 7, Kjellerup. Det koster 600 kroner at deltage for dem, der er medlem af Ældre Sagen, og 750 kroner for dem, der ikke er. Tilmelding til turen er til Hans Chr. på telefon 22 94 26 34 senest den 20. september, så skynd dig, at få fat i en plads. 

Der vil først blive lagt et besøg forbi områdets center, hvor i skal i biograf, og også se deres interaktive udstilling. Derudover vil i, på Café Soldug, komme til at nyde deres store pålægsplanke med råvarer fra lokale gårdbutikker. Derefter vil der være en guidet tur i bussen, der kommer til at vare cirka 2,5 time, og her kommer i ud og oplever mosen og dens dyreliv. Husk at tage din kikkert med. 

På vej hjem vil i også komme til at besøge Vebbestrup Ismejeri, hvor i kan smage deres berømte flødeis. Derudover vil der være kaffe ved bussen.

Du kan læse meget mere om turen lige her.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler