Seneste dødsannoncer og afdøde i Kjellerup

Profilbillede

Oversigt over afdøde i Kjellerup

Se de seneste dødsannoncer som er lagt op påVORES Kjellerup:

Der er ikke indrykket dødsannoncer for nyligt

Opret gratis mindeord

Mindeord oprettet på VORES Kjellerup er gratis og kan derudover nemt deles med venner, familie og netværk via sociale medier.

Oversigt over dødsfald i Kjellerup og resten af Silkeborg Kommune i Østjylland

Navngivne personer findes ikke i oversigten over dødsfald i hverken Østjylland eller i Danmark. Det er desværre kun muligt at følge med i de dødsannoncer der indrykkes i din by. På dst.dk dødsfald og middellevetid kan du følge med i statistikker omkring dødsfald. Statistikken indeholder informationer om bl.a. befolkningsprognoser, gennemsnitslevetid og dødsårsag.

Gode råd til at skrive mindeord

Det kan for mange være en følelsesladet situation når man skal indrykke mindeord. Derfor kan det være svært og uoverskueligt at finde på, hvad man skal skrive som mindeord.

Læs gode råd her:
Hvad angår mindeord i en avis, betales der ofte per millimeter. Her skal du gerne holde din tekst kort og præcis. Hvis du indrykker mindeord et sted, hvor du kan skrive meget tekst, så fokuser på alt det gode ved den afdøde. Sørg for at holde dårlige relationer mellem dig, den afdøde eller andre ude af mindeordet. Det er både billigere og giver færre begrænsninger, at indtrykke dødsannoncer online. Du kan på denne måde også dele annoncerne på sociale medier.

Denne artikel er skrevet af Marie Munk.
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk