Kom og syng sammen med hele Kjellerup

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Der er nu mulighed for, at man igen kan samles, og det betyder også, at der for alvor er ved at komme gang i de forskellige forsamlinger. 

Der er mange, der har savnet fællessangen, men det behøver man ikke gøre meget længere, da der nu igen er mulighed for at få rørt stemmebåndene. Der vil nemlig igen være fællessang i Arena Midt, fredag den 10. september. 

Fællessangen bliver i højskolesangbogens tegn, da Bente Sørensen og Anders Hartvig i fællesskab søgte om penge til nye højskolesangbøger - og her er der, med hjælp fra Kjellerups Events pulje, blevet samlet penge sammen til i alt 50 eksemplarer af den nye udgave - og det er denne udgave, der nu skal bruges. 

Anders Hartvig fortæller til Midtjyllands Avis, at den populære komponist, dirigent og orkesterleder Hans Holm er blevet spurgt, om han ikke kunne være interesseret i at komme til Kjellerup og hjælpe til med at komme igennem sangene - og det ville han gerne. 

Derfor kommer Hans Holm til at sidde klar ved klaveret i Arena Midt. Hans Holm har komponeret en lang række af forskellige melodier til både salmer og sange, og han har hertil også fået nogle optaget i Højskolesangbogen. 

Så kom og syng med og få en kop kaffe og en kringle med oveni.

Kilde: Redaktionen