Jagten på flunkerne begynder snart i Kjellerup

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Du kan den fra den 18. oktober fra klokken 10.00 til 11.30 være med til at finde flunkerne i Kjellerup!

De små væsner, som kommer fra Flunkerplaneten er landet i Kjellerup - og de er allerede godt i gang med at lave ballade på både biblioteket og i byens butikker. 

Kjellerup Bibliotek har brug for alles hjælp til at finde flunkerne, så de kan blive sendt godt tilbage til deres planet. Problemet med flunkerne er bare, at de er eksperter i at gemme sig. 

Flunkejagten bliver skudt i gang mandag formiddag, den 18. oktober, klokken 10.00 og 10.30 på Kjellerup Bibliotek. Til at starte med vil I komme til at høre historien om flunkerne og deres mission. Herefter vil I få udleveret lokkemad til flunkerne, så i er klar til at gå på jagt efter dem!

Når I har fundet alle de små flunker, der gemmer sig rundt omkring i midtbyen, kan I aflevere jeres svarark på biblioteket. Når i har afleveret arket får i et flunkerbagde i bytte. 

Arrangementet er for alle aldre og deres voksne. Det er gratis at deltage, men børn skal booke en billet, der kan blive vekslet til lokkemad. 

I kan være med til at finde flunkerne i Kjellerup fra mandag den 18. oktober til og med lørdag den 24. oktober. Det er dog kun mandag, at der er højtlæsning og lokkemad til jagten. 

Derudover får alle, der deltager i jagten på flunkerne, mulighed for at deltage i konkurrencen om en lækker Flunkerbog.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler