32-årig mand er blevet dømt for at sælge hash

Profilbillede
dato

En 32-årig mand fra Stenrøgel-området er blevet dømt for at være i besiddelse af 100,11 gram hash, 185,2 gram skunk og en hampplante, der svarer til mindst 28 gram hash. Dette skete i retten i Viborg. 

Den 32-årige mand får 30 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år. Derudover har han også fået 40 timers ulønnet samfundstjeneste. Dette sker, da domsmændene i retten vurderede, at den store mængde af hash og skunk, som manden var i besiddelse af, var bevis nok til at kunne påstå, at manden solgte videre af sit lager. 

Den 32-årige mand påstod dog selv, at de euforiserende stoffer, som blev fundet i hans hjem, var til sit eget forbrug. Derudover mente han heller ikke, at den oplyste mængde kunne passe. 

Trods dette, vurderede domsmændene, at manden var skyldig i tiltalen. Den førnævnte straf blev blandt andet gjort berettiget, da manden selv har oplyst, at han tidligere havde haft et betydeligt hashmisbrug, men var helt stoppet nu. Den 32-årige modtog derfor sin dom og har derudover fået konfiskeret sit lager, samtidig med, at han skal betale sagens omkostninger.

Kilde: Redaktionen