Kom til workshop om udviklingen i Kjellerup SV

Profilbillede
dato

Nu kan du komme og dele dine idéer og ønsker til udviklingen af Kjellerup SV, når Silkeborg Kommune inviterer til workshop mandag den 29. november.

Der skal etableres 24 nye handicapboliger i forlængelse af Lergravsvej i Kjellerup SV. Disse boliger skal være en del af Kjellerup, og er et led i den fremtidige udvikling af byen. Der vil i den forbindelse også blive udarbejdet en helhedsplan for området syd for Industrivej og vest for Silkeborgvej.

I den forbindelse håber Silkeborg Kommune på, at du vil komme med dine idéer og ønsker til Kjellerup Bys fremtidige udvikling, når de inviterer til workshop mandag den 29. november klokken 19.30. 

Til workshoppen vil du kunne komme med idéer og ønsker til områdets rekreative muligheder, hvilke boliger, der skal satses på, og hvordan man kan gøre det nye byvækstområde til en integreret del af Kjellerup.

Workshoppen bliver afholdt på Mosaikken, der er placeret på Tinghusvej 16 i Kjellerup. Hvis du ønsker at deltage i den, skal du sende en mail til tobiasbisgaard.nielsen@silkeborg.dk senest den 25. november.

Kilde: Redaktionen