Danmarks bedste arbejdsplads søger nye medarbejdere

Profilbillede

Går du og leder efter drømmejobbet? Kjellerup Friplejehjem, der er nomineret til at være Danmarks bedste arbejdsplads, søger lige nu nye medarbejdere. 

Kjellerup Friplejehjem, der er indehaver af certifikatet ‘Great Place to Work’, søger lige nu en sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, samt en social- og sundhedshjælper eller sygehjælper. 

Kjellerup Friplejehjem ligger i hjertet af Kjellerup By. Plejehjemmet har en masse fællesrum, der alle er med til at danne rammen for hjemmets stærke fællesskab, samt alle de gode stunder, der deles mellem både beboere, medarbejdere, pårørende og frivillige. Her betyder alle noget for hinanden.  

‘Great Place to Work’ er samtidig en certificering, der er baseret på organisationens globale standard for, hvad der kendetegner en god arbejdsplads. Dette er derfor en enestående mulighed for, hvis du går og leder efter de nye drømmejob, at blive en del af en arbejdsplads, hvor både tillid, faglig stolthed og fællesskab er i højsædet. 

Begge stillinger er på 30-32 timer, alt efter eget ønske. Arbejdstiden er fordelt på både dag- og aftenvagter, som der vil blive talt i forbindelse med en samtale. Der bliver derudover arbejdet hver anden weekend, med muligheden for at ønske fri. 

Hvis du ønsker at læse mere om de to stillinger, kan du finde yderligere information på Kjellerup Friplejehjems hjemmeside.

Kilde: Redaktionen