Lærer til Inklusionscenter Ans / Skolen i Nørskovlund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en lærer til vores Inklusionscenter pr. 1. februar 2024 eller evt. tidligere. Der er tale om en fuldtidsstilling, som er placeret i vores udskolingsafdeling på Ans Skole

Som vores nye kollega er du naturligvis fagligt dygtig, ambitiøs og engageret og skal kunne dække fagpaletten bredt, men matematik vægtes højt. 

Vi ser gerne, at du har kompetencer og erfaring med undervisning af børn med udfordringer inden for autismespekteret alternativt, at du har mod på dette felt.

Når du søger stilling hos os, er det fordi du har lyst til tæt samarbejde og udvikling i professionelle læringsfællesskaber, du er optaget af at omsætte læringsmål til praksis og af at skabe de bedst mulige betingelser for elevernes faglige og sociale udvikling og trivsel.

Som vores nye kollega, ser du det forpligtende teamsamarbejde som en vej, til at styrke faglighed og arbejdsglæde, og du har lyst til at arbejde sammen med dine kolleger og skolens ledelse om kontinuerligt at videreudvikle vores skole.

Du har en positiv tilgang til samarbejdet med elever, forældre og kolleger.

Du skal udstråle og besidde såvel fysisk som psykisk robusthed og så har du naturligvis en rigtig god portion humor med i rygsækken.

Inklusionscenter Ans/Skolen i Nørskovlund er Silkeborg Kommunes Inklusionscenter for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser (autismespektret). Eleverne visiteres via Silkeborg PPL og der er p.t. 108 elever på skolen.  

Til undervisningstilbuddet er også tilknyttet en SFO, klubtilbud og aftenklub. 

De 108 elever er fordelt på 10 elevgrupper/klasser. Der er fire klasser på afdelingen i Nørskovlund (Indskoling og mellemtrin) og 6 klasser/storteam i afdelingen i Ans (mellemtrin og udskoling).

Der er et godt og tæt teamsamarbejde omkring hver elevgruppe og der er tilknyttet pædagoger til undervisningen. 

Vi kan tilbyde en udviklingsorienteret og positiv arbejdsplads, med plads til forskellighed, højt til loftet, vide rammer, faglig dybde og en intern varm og humoristisk tone. 

Læs mere om os på www.ansskole.dk 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lars Kirk på tlf. 24 89 36 12, pædagogisk leder Per Keis Brunse-Ottosen på tlf. 29 45 32 17 eller adm. leder Lone Skovborg på tlf. 30 68 02 56. 

Ansøgningsfrist torsdag 14. december 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag 18. december 2023.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Hvis du indstilles til ansættelse i stillingen, vil der inden endelig ansættelsesaftale indgås, blive indhentet reference hos seneste arbejdsgiver og gerne hos flere. 
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Silkeborg Kommune, Taskebjergvej 33, 8620 Kjellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950673

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet