Kom til åben byggeplads ved den nye Ringvejsbro

Foto: Silkeborg Kommune. Torsdag den 8. juni har du muligheden for at komme helt tæt på byggeriet af den nye ringvejsbro, når vi inviterer til åben byggeplads.

Åben byggeplads: Kom helt tæt på byggeriet af den nye ringvejsbro

Torsdag den 8. juni har du muligheden for at komme helt tæt på byggeriet af den nye ringvejsbro, når vi inviterer til åben byggeplads. Her kan du opleve de store maskiner og høre, hvordan man bygger en bro. Alle er velkomne, store som små, til at komme ind bag byggehegnet og se, hvor langt vi er kommet med byggeriet af broen, der åbner for trafik slut 2023.

På åben byggeplads kan du møde biologer, ingeniører og arkæologer, som vil fortælle om deres arbejde på byggepladsen. Du kan lære om, hvordan man tager hensyn til naturen og miljøet, når man bygger en bro, og hvordan man sikrer, at broen kan modstå vind og vejr. Du kan også få et indblik i, hvordan man undersøger og beskytter arkæologiske fund på byggepladsen.

Derudover kan du opleve de store maskiner, der er med til at bygge broen. Du kan se, hvordan de store kraner og gravemaskiner arbejder sammen for at løfte og flytte tunge materialer. Du kan også få et kig ind i broen og se, hvordan den er ved at tage form.

På åben byggeplads er der også mulighed for at nyde en kop kaffe og en is, mens du ser på byggeriet og taler med de forskellige fagfolk på byggepladsen. Det er en unik mulighed for at lære om byggeri og se, hvordan en stor bro tager form.

Hvis du vil besøge åben byggeplads, kan du parkere på samkørselspladsen ved motorvejskrydset ved Resenbro. Herfra kan du gå til byggepladsen via viadukten under motorvejen. Det er vigtigt at huske at bære sikkerhedssko og hjelm, når du går ind på byggepladsen.

Så kom og oplev byggeriet af den nye ringvejsbro på tæt hold og lær om, hvordan man bygger en bro. Vi glæder os til at se dig på åben byggeplads den 8. juni.

Kilde: Silkeborg Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.