Kjellerup IF har fået ny bestyrelse

Profilbillede

Det har i en årrække været svært for fodboldklubben Kjellerup IF at tiltrække nye medlemmer til deres bestyrelse. Og trods et endnu vanskeligere corona år, er det nu lykkedes klubben at få sammensat en ny bestyrelse. 

De medlemmer, der ikke længere er en del af bestyrelsen, er Jens Thomsen, Preben Mikkelsen og Claus Egholm, der efter, at deres toårige periode var udløbet, ikke ønskede at stille op til genvalg.

Der er derimod kommet nye medlemmer til, og disse er Frank Josephsen, Brian Winkler Møller, Jacob Willemose og Signe Hostrup Nielsen. Derudover fortsætter formand Evan Thorhauge og Flemming Trosborg.

Klubben er derfor, trods et vanskeligt år med corona, kommet fornuftigt ud på den anden side. Deres fokus vil nu være på at arbejde hårdt for organisationen, der også skal kigges efter sømmene, så det bliver endnu tydeligere, hvad det er klubben laver, og hvad den gerne vil fremadrettet. Yderligere vil der også være fokus på at styrke fællesskabet i klubben. 

Klubben startede 2021 ud med et underskud på 154.000, hvor corona har været en stor del af årsagen til dette. Sponsorindtægterne blev ikke som forventet, hvortil klubbens medlemstal samtidig også er faldet. Kunststofbanen er oveni også blevet en stor udgift for klubben, da Levring Efterskole trådte ud af deres aftale. I den forbindelse har klubben tænkt sig at gå i dialog med kommunen omkring fremtiden for kunststofbanen. 

Til sidst blev årets KIF’er også kåret til generalforsamlingen. Det var den samlede tirsdagsklub, der sammen blev kåret som året KIF’er. Denne kåring var på baggrund af deres altid hårde arbejde i og omkring klubhuset på Bjerget. 

Kilde: Redaktionen
False {
}