Kjellerup Dyreklinik opfordrer til at man husker lys og reflekser på hunden

Foto: Kjellerup Dyreklinik.
Profilbillede

Selvom temperaturen er faldet, og vejret viser sig fra sin våde side, så skal hunden stadig have motion.

Faktisk har den lige så meget brug for at blive rørt, som om sommeren! 

Det kan være svært at få øje på en hund i mørket, både for hundens ejer og for andre trafikanter. Det er derfor en rigtig god ide at sætte en eller anden form for lys og/eller reflekser på sin hund.

Hos store korthårede hunde, er det fint at sætte lyset fast på halsbåndet, men hvis hunden har langt hår, kan man med fordel placere lyset i en karabin, så det hænder nedenfor den lange pels.

Hvis det drejer sig om en lille hund, er det ofte bedst at placere lyset på hundelinen. Hvis lyset er for tæt på jorden, vil det ikke være i øjenhøjde, og det vil være let af overse.

Der findes et utal af hunde lygter, refleksbånd og refleksveste på markedet. På Kjellerup Dyreklinik forhandler de kendte Orbiloc lygter, som kan ses på op til 5 km’s afstand. Orbiloc er en danskproduceret og meget robust lygte, som vi er rigtig glade for.

Det er dog ikke afgørende hvilken model man vælger…. Bare man husker at sætte en eller anden form for lys eller reflekser på sin hund, så den undgår at blive en ”mørk trafikant”.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Kjellerup Dyrehospital
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}