KIF spillede uafgjort hjemmekamp mod Ringkøbing IF

Profilbillede
dato

En af de allersidste kampe i indeværende sæson for KIF er nu blevet spillet. Kampen blev afviklet på hjemmebane på XL BYG Kjellerup Arena. KIF’s modstander var RIF, og det er ikke første gang, at disse to hold møder hinanden, tværtimod.

Ringkøbing IF stillede op med en del unge spillere, hvor KIF havde en næsten intakt holdopstilling klar.

KIF kom godt fra start, hvor de allerede 14 minutter inde i kampen bragte sig foran 1-0. Manden bag målet var ingen andre end Mathias Færger, hvis målform har været i top på det seneste.

Trods KIF fik presset RIF langt til tilbage på banen, så var RIF farlige på deres kontraer, hvilket skabte problemer for KIF. Hertil fik RIF scoret et mål på en omstilling, så der blev udlignet til 1-1.

I anden halvleg var det stadig KIF, der dominerede banen, også selvom RIF kom bedre fra start her. Dog var det RIF, der scorede halvlegen først mål, hvortil holdet kom foran 1-2.

KIF dominerede fortsat banen og med 7 minutter tilbage fik Christoffer Maul udlignet stillingen til 2-2 med et flot mål.

Kampen endte derfor med pointdeling. Dette resultat betyder, at KIF fortsat er ubesejret i nedrykningsspillet.

Kilde: Redaktionen