Friskolen i Lemming søger pædagogisk afdelingsleder til skolens SFO og kommende klubtilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at kunne kombinere ledelsesansvar med et fortsat pædagogisk virke blandt børn i skolealderen?

Så er du måske den vigtige voksne, der fra 1. juli skal skabe ramme og retning for Friskolen i Lemmings SFO-tilbud. Vi søger en afdelingsleder der, sammen med en erfaren medhjælper og i tæt samarbejde med skoleledelsen, skal drive vores populære og veletablerede SFO samt videreudvikle vores nye klubtilbud.

Friskolen i Lemming er en Grundtvig- Koldsk friskole med 70 glade børn.

Livsoplysning, ’frihed til forskellighed’ og deltagelse i det forpligtende fællesskab er grundlæggende værdier hos os. Derudover lægger vi vægt på

barnets møde med ’det levende ord’, den almene undervisning og den kompetente voksne, og betragter dette møde som afgørende for barnets udvikling og dannelse. Målet i skolens SFO er at skabe et trygt miljø med både plads til fri leg, planlagte aktiviteter og leg på tværs af alder og køn. Vi lægger vægt på, at de sociale kompetencer, som børnene tilegner sig, øver og bruger i SFO, indeholder gensidig respekt både for børn og voksne. Yderligere arbejder vi med at inddrage elevernes interesser og ønsker i planlægningen af SFO-aktiviteter.

Hvem er du?

Vi søger dig, der helhjertet kan se dig selv i vores værdier og ønsker at virke på en forældredrevet mindre skole som vores. Du skal være fagligt velfunderet og relationel stærk. Det er vigtigt for os, at du har et anerkendende og inkluderende børnesyn er nærværende og positiv.

Du skal have en stærk profil inden for arbejdet med fællesskabsskabende læringsmiljøer i både skole og fritid og skal have erfaring med at drive pædagogiske aktiviteter og udviklingsprojekter på egen hånd.

Du skal kunne sætte retning og samtidig sikre følgeskab. Du skal være en synlig leder, der er klar til at møde børn, kolleger og forældre på respektfuld vis og med åbent sind, humor og blik for muligheder.

Vigtigst er det, at du er et menneske, der har lyst til at blive en del af et ’os’.

Hvem er vi?

Vi er en lille engageret, dygtig og ansvarsbevidst personalegruppe, der vægter det kollegiale fællesskab og samarbejde højt. Vi tilbyder en genkendelig og struktureret hverdag med plads til følge børnenes initiativer. Vi har et tæt samarbejde med vores forældregruppe, der støtter op om skolen og som ønsker at bidrage positivt ind i skolens aktiviteter.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleledere Ole og Lene Kamp på tlf: 86 85 93 33.

Læs mere om Friskolen i Lemming og vores SFO på Friskolenilemming.dk

Stillingen er på 30 timer ugentligt, med mulighed for yderligere støttetimer i skoleafdelingen. Tiltrædelse 1. juli 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst (BUPL i sammenslutning med Dansk Friskoleforening).
Ansøgningsfrist d. 15. maj 2023.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online med relevante bilag vedhæftet. Vi forventer at afvikle to samtalerunder i forbindelse med ansættelsen.

Der vil ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder samt offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Friskolen i Lemming, Lemming Bygade, 8632 Lemming

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: friskolenilemming@gmail.com

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5814660

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet