Entreprenøren er glad for sine rødder

Foto: Jesper og resten af holdet bag Kjellerup En3prenøren.
Profilbillede
dato

Bo Berthel har altid haft hjemme i Kjellerup, hvor han er født og opvokset.

Han har nu haft Kjellerup En3prenøren i seks år, hvor han i dag laver alt, der findes i jorden.
Det vil sige alt indenfor kloak, betonfundamenter, udstøbning til huse samt en masse jordarbejde såsom anlægning af haver og flisebelægning.

“Jeg er en Kjellerup-dreng, og jeg har altid haft mine rødder i byen, og det vil jeg gerne fortsætte med. Det er fedt at have en virksomhed med en base, hvor man selv har sine rødder,” forklarer han. 

Bo har meget erfaring indenfor entreprenørbranchen, og han har i dag været i branchen i 20 år.
Han har dog ikke altid vidst, at han skulle arbejde inden for entreprenørbranchen. 

“Min kæmpestore drøm var en militærkarriere, men jeg blev kasseret på grund af en knæskade. Derudover var jeg lidt skoletræt, så jeg valgte smedefaget. Der blev jeg dog klogere, da der er meget læsning i smedefaget. Efter jeg blev udlært som smed, rejste jeg rundt og arbejdede både i Norge, Sverige og Tyskland, men endte tilbage i Danmark igen, hvor jeg så kom ind i entreprenørbranchen,” fortæller han. 

Det er især den nære kontakt med kunder, som Bo elsker ved sit arbejde.
Derudover er han også glad for den store frihed, der ligger i at være i entreprenørbranchen, hvor man får lov til at lave meget forskelligt, og hvor der ikke er to dage, der er ens:

“Jeg elsker friheden ved at være ude i både det gode og det dårlige vejr. Man må jo tage det sure med det søde. Jeg synes også, der er fedt, når vi samarbejder med andre håndværkere på de store projekter. Det er altid sjovt at få lov til at slås med de udfordringer, der nogle gange ligger i de store projekter.”

For to år siden fik Kjellerup et projekt i Kolding, hvor de skulle udstøbe en mark til en masse nybyggeri, og det har været en spændende opgave for Kjellerup En3prenøren.

“Jeg synes, at højdepunktet for Kjellerup En3prenøren indtil videre var, da vi for to år siden fik projektet i Kolding, hvor vi skulle udstøbe en mark til 69 huse. Det er jo en ære at få lov til at støbe til 69 huse, og det har været et rigtig spændende projekt,” siger Bo.  

Kjellerup En3prenøren har ligesom så mange andre også mærket til corona-pandemien, men modsat de fleste, har de haft ekstremt travlt under lockdown. 

“Alle folk går derhjemme, så de skal have lavet en masse ved deres huse. Mine ansatte har stort set ikke holdt sommerferie. Jeg har også selv været mærket, da jeg sidste år fik uddannelsen som kloakmester, hvilket er en svær uddannelse i sig selv, og det gjorde det ikke nemmere, at det var midt i nedlukningen,” afslutter Bo.

Læs mere på deres hjemmeside her eller følg med i deres projekter på deres Facebookside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Kjellerup En3prenøren // Bo Berthel