Med over 30 års erfaring er din flytning i trygge hænder hos Gerdsen Flytteservice

Foto: Gerdsen Flytteservice.
Profilbillede
dato

I Silkeborg finder du Gerdsen Flytteservice - dit lokale flyttefirma med mere end 30 års erfaring. Hvordan blev dette firma, der begyndte som en enkel og god idé i 1987, til en velrenommeret flyttevirksomhed med et imponerende ry?

Historien om Gerdsen Flytteservice begyndte i 1987, da Jens Gerdsen med en vision og en enkelt flyttebil, besluttede at starte sit eget flyttefirma.

Det skulle siden vise sig Jens' engagement og dedikation skulle snart bære frugt.

Med årene voksede Gerdsen Flytteservice, og virksomheden udviklede sig til et solidt og velrenommeret firma inden for flyttebranchen.

I dag disponerer de over ikke mindre end seks moderne flyttebiler og har et team på 10 dygtige medarbejdere. Denne vækst er et bevis på deres dedikation til at levere enestående flyttetjenester til deres kunder.

Flyttetjenester for enhver anledning
Gerdsen Flytteservice er din go-to løsning for flytninger, uanset om det er erhvervsflytninger eller privatflytninger.

De tilbyder også sikker møbelopbevaring, der imødekommer ethvert behov. Virksomheden er stolte af at være en allround flytteforretning, der kan håndtere forskellige flytteopgaver med lethed og ekspertise.

"Vi klarer både store og små flytteopgaver. Skal kontoret ændre lokation, skal du flytte i hus, i lejlighed, flytte sammen med din kæreste eller flytte hjemmefra? Hos Gerdsen Flytteservice klarer vi enhver flytning – også for dem, der skal flytte til det store udland og hjem igen," lyder det fra Dorte Gerdsen, der er administrativ medarbejder i virksomheden.

Hjælpen er klar i Silkeborg, Aarhus og Herning
Gerdsen Flytteservice har opbygget et solidt omdømme i Silkeborg og omegn, og deres varemærker er effektivitet, sikkerhed og service.

De har alt det nødvendige udstyr til at håndtere både enkle og komplicerede flytninger, og deres erfarne flyttemænd er dygtige fagfolk, der behandler dine ejendele med omhu og præcision.

Uanset om du skal flytte i Silkeborg, Aarhus eller Herning, kan du trygt stole på Gerdsen Flytteservice til at gøre din flytning smidig og problemfri. Deres dedikation til effektivitet og kundeservice har gjort dem til det foretrukne valg for mange i området.

Så hvis du planlægger en flytning og ønsker en pålidelig partner med årtiers erfaring, skal du ikke tøve med at kontakte Gerdsen Flytteservice.

Ring til dem på 86 84 63 80, udfyld deres kontaktformular eller send en mail for personlig betjening. Gerdsen Flytteservice er her for at gøre din flytning til en problemfri oplevelse, uanset omfang og kompleksitet.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Gerdsen Flytteservice