Disponent elev til spændende transportvirksomhed med over 120 lastbiler

Profilbillede
dato

Søger du en dynamisk hverdag, hvor du sammen med gode kollegaer, dagligt er med til at lægge et stort puslespil, så har vi noget der vil interessere dig.

I Demstrup Autotransport – Preben Hansen ApS, har vi dagligt over 120 lastbiler, der skal holdes i drift. Vi servicerer kunder, indenfor pulver transport i silotank, asfalt biler, jord og grus kørsel samt maskintransport i hele Danmark.

Med så mange biler, kræver det nøje planlægning, og det er der du kommer ind i billedet. Du vil komme til at indgå i et lille og meget dedikeret team af disponenter, der som bindeled mellem kunder og chauffører, planlægger kundernes transport.

At kunne disponere kræver en særlig holdning og indstilling, det er et job man enten kan eller ikke. Det at kunne koordinere de informationer man har fra kunderne, og omsætte dem til hvad der er muligt og mest optimalt, kræver stor indsigt og forståelse. Foruden at holde styr på hvor alle biler er og skal, er der deadlines og økonomi der skal tages stilling til.

Vi søger en person der foruden at have de grundlæggende kvaliteter, så som øje for detaljer, overblik, ærekær, også er fortrolig med brugen af computer og har kendskab til den danske geografi. Du skal have forståelse for, det arbejde og ansvar virksomheden tiltror dig med, har stor betydning for mange mennesker og virksomheder. Der er store penge på spil og derfor er det at disponere, heller ikke altid et 7 – 16 job.

Som elev i Demstrup Autotransport, kommer din uddannelse til at bestå af praktik i virksomheden og skoleophold, hvor den primære tid bruges i virksomheden. Du kommer gennem dit uddannelsesforløb til at få indblik i alle vores disponeringsafdelinger, så du får en bred forståelse og oplæring. Du vil efterhånden som du udvikler dig, få mere ansvar og krav til din dagligdag. Dette er en uddannelse, hvor du skal være på hver dag, og der er mange personer der er afhængig af det du laver. Du skal derfor have det rette mindset.

Demstrup Autotransport – Preben Hansen ApS, er en dansk familie virksomheden grundlagt for 75 år siden. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 160 medarbejdere og fremmed vognmænd. Vi har fødderne dybt placeret i den jyske muld, hvor et ord er et ord. Der er ordnede ansættelsesforhold og du vil ved indgåelse af ansættelsesaftalen, selv være med til at forme dit uddannelsesforløb.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til Marck på mail mac@demstrup.dk eller telefon 60371001.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DEMSTRUP AUTOTRANSPORT - PREBEN HANSEN ApS, Nørrevangsvej, 8620 Kjellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069507

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet