Frank Lerche er mere end blot en ejendomsmægler

Profilbillede

Frank Lerche er indehaver af Nybolig i hhv. Silkeborg og Kjellerup.

Han er ejendomsmægler med et stærkt team bag sig. Og så er han en forretningsmand, som har tilrettelagt og baseret sit erhvervsliv på kendskabet til det lokale boligmarked.

Franks relation til ejendomsmæglerlivet har fra barns ben ligget lige under huden. Og i hans DNA. Hans far var også ejendomsmægler - og Frank er blevet “flasket op” med erhvervet på en sådan måde, at han for længst har gjort det til sin egen levestil.

For lidt over 20 år siden, i år 2000, blev Frank selvstændig ejendomsmægler. Han har idag 6 ansatte i sit team, som består af hhv. 3 ejendomsmæglere, 2 sagsbehandlere og én trainee. Frank og hans ansatte er allesammen lokal-kendte, og med kontor i både Silkeborg og Kjellerup dækker de et stort geografisk og interessant boligområde- samt marked.

“Vi har et godt og professionelt kendskab til alle former for private boligtyper og vi spænder meget bredt, når det handler om køb, salg og vurdering af huse. Alt fra den smukke søvilla, 70´er-husene, nedlagte landbrug samt lejligheder og andelsboliger” og Frank tilføjer, at de med deres geografiske flade fra Bryrup mod syd, Demstrup mod nord, Gjern i øst og Engesvang mod vest - har et solidt udvalg af huse og et stort kendskab til markedet. Det har de haft i mere end 25 år.

Frank lægger bestemt heller ikke skjul på, at arbejdet som ejendomsmægler er en levestil. En ejendomsmægler lever sjældent et anonymt liv - man bliver tværtimod et lokalt og kendt ansigt, hvor man konstant må have alle sanser i spil. Det tager tid at skabe tillid til sit nærmiljø og til sine kunder. Og det kræver mindst lige så megen tid at bevare tilliden.

Vi arbejder konstant på at være velforberedte - for vi skal være klar til at imødekomme vores kunder, så snart de kontakter os”

Og lige præcis kontakten, som jo er gjort mulig via mobiltelefoner, opkald og sms-beskeder, e-mails, Facebook og diverse andre sociale medier, gør, at Frank er meget på.

“Det skal jeg være. Det skal alle mine mæglere være. Og det vil vi være” - siger han og tilføjer, at det er en del af “gamet”.

“Det er med til at vise kunderne, at vi arbejder for dem, når de har brug for os”

Frank beskriver ejendomsmæglererhvervet som værende baseret på enormt megen tillid, indsigt og kendskab til de enkeltes behov - og ikke mindst, at kunne være “på” døgnet rundt.

En ejendomsmægler må ikke være længere væk end et opkald og man skal være klar til at møde kunden i nuet. Kunden har som udgangspunkt høje forventninger til ejendomsmæglerens tilstedeværelse.

Hos Frank Lerche og Nybolig prioriterer kunderne i høj grad tilliden - og i særdeleshed også den gode kemi med mægleren. En undersøgelse af kundetilfredsheden viser da også, at Frank og hans team ligger i den absolut suveræne ende af skalaen - “9,9 ud af 10 mulige - og så endda i begge vores butikker” - fortæller ejendomsmægleren, som uden tvivl er et stærkt og troværdigt kort på hånden, hvis du har brug for vejledning i forbindelse med køb af din nye drømmebolig - eller hvis din bolig skal vurderes og sælges.

Kontakt Frank Lerche på 86821010 eller 8602@nybolig.dk

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nybolig Kjellerup Søndergade 2A // Frank Lerche
False {
}